Informatie

Welkom op de site van de Jeugddisco in Stiphout. Circa 10 keer per jaar organiseren wij een disco voor de jeugd in de wijken Stiphout en Warande. Het spektakel vindt plaats afwisselend, in de basisscholen van Stiphout. Onder begeleiding van een grote groep vrijwilligers en een drietal DJ’s zorgen we dat het een avond wordt om nooit te vergeten.  Er zijn spectaculaire lichtshows, sneeuwmachines, rookmachines en nog veel meer leuks. Elke maand mag jij ook meedenken wat jou een leuk thema lijkt, de disco is natuurlijk voor de jeugd! Alle suggesties kunnen ook altijd gemaild worden via onze contactpagina.

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je ook leuk om te komen? Kijk dan even vlug bij de reglementen wanneer je mag komen. De ouders kunnen kijken welke huisregels er zijn, zodat ze precies weten hoe alles in zijn werk gaat. Mochten er nog vragen zijn, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen via ons mailadres.

Belangrijke informatie over het entreegeld staat uitgelegd in een brief die alle kinderen meegekregen hebben op de laatste jeugddisco van 2014-2015. Als uw kind niet aanwezig was of om deze brief nogmaals te lezen, staat hieronder de brief digitaal. Jeugddisco stiphout update

Tot ziens op hopelijk de volgende jeugddisco.