BELANGRIJKE MEDEDELING: JEUGDDISCO STIPHOUT VRIJDAG 3 JULI AFGELAST

De organisatie van de jeugddisco heeft besloten om de laatste disco op vrijdag 3 juli niet door te laten gaan. Na de zomervakantie pakken we flink uit en starten we met een spetterende disco avond voor kinderen vanaf groep 5. Houd de site goed in de gaten voor de nieuwe datum na de zomervakantie.

Hele fijne vakantie allemaal!!

Met vriendelijke groet,
Organisatie Jeugddisco Stiphout

BELANGRIJKE MEDEDELING: JEUGDDISCO STIPHOUT VRIJDAG 15 MEI AFGELAST

Het RIVM heeft de richtlijnen verlengd tot en met 19 mei. De organisatie van de Jeugddisco Stiphout volgt deze richtlijnen en via dit bericht willen wij jullie daarover graag informeren. Omdat wij onze verantwoordelijkheid willen nemen en de kinderen, uzelf en anderen geen onnodige risico’s willen laten lopen denken wij dat het verstandig is de disco van vrijdag 15 mei NIET door te laten gaan.
Wij hopen op uw begrip.

De volgende disco staat gepland op vrijdag 3 juli. Dit is de laatste jeugddisco van dit schooljaar. Alle kinderen vanaf groep 5 zijn dan hopelijk weer van harte welkom!

Met vriendelijke groet,
Organisatie Jeugddisco Stiphout

BELANGRIJKE MEDEDELING: Jeugddisco Stiphout vrijdag 13 maart AFGELAST

Het RIVM heeft de richtlijnen voor de provincie Noord-Brabant aangescherpt. De organisatie van de Jeugddisco Stiphout volgt deze richtlijnen en via dit bericht willen wij jullie daarover graag informeren. Omdat wij onze verantwoordelijkheid willen nemen en de kinderen, uzelf en anderen geen onnodige risico’s willen laten lopen denken wij dat het verstandig is de disco van aanstaande vrijdag 13 maart NIET door te laten gaan.
Wij hopen op uw begrip.

De volgende disco staat gepland op vrijdag 15 mei. Alle kinderen vanaf groep 5 zijn dan weer van harte welkom!

Met vriendelijke groet,
Organisatie Jeugddisco Stiphout

1 2 3 7